Activiteiten

Liggen je ambities bij het zingen, model-lopen of denk je dat je kan acteren? Hou jij van een uitdaging? En zou je het leuk vinden om je gezicht terug te zien in de krant, op social media, in folders, posters, flyers of voor verschillende modellenbureaus / opdrachtgevers te werken?
Goalss modellen & castingbureau, Purple Tiger Film producties, Moc casting en modellenbureau, Artandstyle-Photography nodigt je uit voor geweldige kansen.

Wij organiseren diverse activiteiten waarbij we mensen met een beperking/handicap meer willen laten participeren in de samenleving en dit dan door middel van een show waar ze dan hun talenten kunnen laten zien en met zoveel mogelijk mensen kunnen kennismaken. Hieronder valt onder meer toneelstukjes opvoeren, een modeshow, zingen en visagie. Dit alles zal op een avond gehouden worden zodat ze hun talenten kunnen showen aan vrienden, familie, medebewoners van hun huis of stad en ook de mogelijkheid om samen te werken met verschillende opdrachtgevers te gaan  werken op het gebied van media. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *